Produkty 

Hubněte vědecky


Moderní doba s sebou nepřináší pouze pozitivní věci, ale také některá nežádoucí negativa. K těm patří i to, že je člověk stále pohodlnější. To mu rozhodně neprospívá a odráží se to většinou i na jeho tělesné schránce.
·        Najednou začneme s hrůzou zjišťovat, že je stále větší a větší a rozhodneme se s tím něco začít dělat.
·        Mnoho lidí je ale neustálým držením „stoprocentně zaručených diet“ už trochu otráveno.
·        Téměř každá taková dieta zabere jen na určitý čas a pak se tělo opět vrátí ke své neforemné podobě.

hubenost

Už jste ale slyšeli https://www.prodietix.cz/o-proteinove-diete o bílkovinové dietě? Je známá i pod názvem ketogenní, ketonová nebo proteinová. Rozhodně se nejedná o žádné nesmyslné experimentování, které nám přinese nechvalně proslulý, a hlavně nežádoucí efekt, kdy nás nadbytečné kilogramy sice na čas opustí, ale po nějaké době se k nám navracejí a přivádějí s sebou ještě několik dalších. Proč vlastně tento nežádoucí efekt vzniká? Tuky se spalují hlavně ve svalech. Proto po skončení diety metabolismus přijímá stále stejné množství energie a pak ho začne ukládat.

Pomohou vám ketolátky

Dnešní lékařská věda je v podstatě nucena zabývat se i takovými problémy, jako je hubnutí. Právě tím se zaobíral i harvardský profesor Georg L. Blackburn, který přímo zkoumal lidský organismus a jeho schopnost spalovat uložené tuky.

okurka

o   Jeho snaha měla úspěch v tom, že se mu podařilo identifikovat stav, který je známý pod pojmenováním ketóza.
o   Pokud bychom to chtěli říci laicky, pak by šlo o to, dodávat tělu dostatečné množství bílkovin (nebo také proteinů) a snížit jeho příjem sacharidů a tuků.
o   Pak dochází k situaci, kdy se vytvářejí takzvané ketolátky, které mají pro nás pozitivní vlastnost.
o   Dokáží zcela nahradit sacharidy, které potřebujeme k získání energie.
Je to tedy docela jednoduchá a logická záležitost.

Hubněte vědecky
4.3 (85%)4

Related posts